Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Capra este zodia preferată de Porc atunci când împarte cărțile. Creativitatea și energia pozitivă a Caprei sunt încurajate printr-o respectabilă doză de noroc. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine februarie, mai, iunie și august. Fii foarte prudentă în aprilie, octombrie și noiembrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei: DRAGOSTE

Dacă ești singură, prețuiește-ți libertatea și independența. Nu te grăbi într-o relație nouă fără să te gândești bine ce ține de tine și ce nu. Dacă te simți în stare să schimbi un om și să-l faci mai bun, idealul ar fi să nu fie nevoie de această schimbare imposibilă.

Dacă ești căsătorită sau într-o relație permanentă, anul cre vine va fi unul al stabilității și al înțelegerii. Dorința voastră de și mai multă apropiere va duce la ideea dea vă căsători sau de a avea copii. Anul Porcului, însă, nu este unul foarte bun pentru asemnea inițiative. Dacă se poate, amânați decizia în favoarea altor obiective pe care vi le-ați propus: materiale sau priofesionale.

Pentru noroc în dragoste, femeilor li se recomandă accesoriile de formă rectangulară și culorile albastru și verde. Bărbații vor avea noroc cu negru și accesorii ondulate.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei: BANI

Din perspectiva banilor, anul Porcului este un an bun pentru nativii din Zodia Caprei. Vei cheltui mult dar cu folos. Vei face achiziții bune și te vei bucura de ele. Asta înseamnă, desigur, că vei și câștiga destul de mult încât să ai ce cheltui. Și nu vei avea pierderi sau cheltuieli mari neprevăzute.

Un pahar cu apă aflat permanent în spațiul tău de lucru îți va spori norocul la bani.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei: CARIERĂ

Stabilitatea este principala caracteristică în domeniul profesional anul acesta. Cu condiția să nu faci schimbări bruște, să nu iei decizii impulsive. Pentru acestea nu ai asigurare. Trebuie să gândești, să prospectezi și să te consulți cu cineva dacă vrei să faci schimbări importante.

Anul acesta, în cariera ta, vor fi foarte importanți colaboratorii, persoanele care te pot ajuta sau pot interveni cu influența lor. Independența nu este punctul forte în destinul tău anul acesta.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Caprei: SĂNĂTATE

Nimic notabil nu se anunță anul acesta în privința sănătății. Dacă ai o slăbiciune, o sensibilitate cronică, aceasta nu va avea episoade acute. Va merge totul bine, cu o minimă grijă și atenție din partea ta. O schimbare majoră în stilul de viață nu va reuși. Dar ameliorarea comportamentului este posibilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop