Anul acesta, Mihaela Rădulescu, ne-a uimit cu silueta ei. La 48 de ani!

mihaela radulescu

Are 48 de ani și arată mai bine decât majoritatea fetelor de liceu. Silueta ei se datorează însă, unei rigori și discipline sportive pe care foarte puține femei le-ar respecta cu strictețe. Recunoaște că a apelat la ajutorul esteticienilor, însă tonusul, forma mușchilor, talia și gambele sunt rezultatul unor ore nesfârșite de efort fizic susținut și de o dietă echilibrată.

Rochiile cu care ne-a încântat anul acesta la emisiunile pe care le-a prezentat sau jurizat au fost de-a dreptul spectaculoase. Create de prietena ei, designerul Dana Budeanu, aceste ținute par desprinse din poveștile cu zâne de la Hollywood. Silueta Mihaelei Rădulescu este, așa cum ne arată și imaginile, impecabilă. Talia și coapsele par sculptate, iar brațele și picioarele juri că aparțin unei domnișoare de 20 de ani.

Stilul ei vestimentar s-a schimbat complet de când e iubita lui Felix Baumgartner, iar sportivul recunoaște deschis că Mihaela e stilista cuplului și că ei i se datorează glam-ul și strălucirea cu care cei doi sunt inconjurați de fiecare dată când sunt fotografiați pe covorul roșu.

Ar fi interesant de aflat care sunt măsurile pe care le are Mihaela Rădulescu la aproape 50 de ani…

Foto: danabudeanu.ro

Citește și:

Dan Negru și-a invitat copiii și soția, pentru prima dată la TV! Imaginea emoționantă cu familia prezentatorului

Virgil Ianțu te învață cum să slăbești fără să te duci la sală! Prezentatorul a dezvăluit ce exerciții face acasă pentru a se menține în formă: „Am o disciplină'

Fuego a mâncat bine de Crăciun: „M-am îngrășat 5 kilograme. Iubesc dulciurile și sarmalele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro