Antrenorul Valentin Vasile ne ajută să avem un tonus fizic excelent

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Valentin Vasile este un antrenor de fitness care a făcut o pasiune pentru modul în care poate fi remodelat corpul uman folosindu-ne doar de exerciții fizice și de alimentație. Este specialist în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate. Este autorul cărții 'Stil de viață, nu dieta!'

De data aceasta, antrenorul Valentin vasile ne arată 3 exerciții fizice care ne vor ajuta să avem un tonus excelent.

Întâi de toate, nu uita ca, înainte de antrenament, să te hidratezi. Cantitatea de apă pe care fiecare dintre noi trebuie s-o bea zilnic este 0,04 ml pe kilogram corp, dar nu mai puțin de 2 litri. Valentin Vasile precizează că 30% din forța fizică se pierde dacă nu ești hidratat suficient.

Cele 3 exerciții de astăzi vizează trenul superior:

  1. Așază-te în poziție de flotare și, pentru a ridica puțin gradul de dificultate al exercițiului, trage brațele, pe rând, înapoi
  2. Așază-te în planșă și du alternativ genunchii în lateral.
  3.  Stai pe coate și du genunchii în lateral.

Ce provocare ne lansează antrenorul Valentin Vasile

Fără excepţie, în interiorul fiecăruia există o persoană cu un corp suplu, fără grăsime. Inclusiv în interiorul tău. Te provoc ca de astăzi să renunţi la făinoase şi la dulciuri, la prăjeli, sosuri şi mâncăruri excesiv de grase.

Alcătuieşte-ţi meniul din legume şi fructe proaspete, carne, peşte şi lactate slabe, oleaginoase. Nu lăsa să treacă nicio zi fără să faci 30 de minute de mişcare, iar eu te asigur că, atunci când te vei privi în oglindă peste 3 sau 6 luni, vei da ochii cu o persoană nouă. O persoană care freamătă de sănătate, suplă şi încrezătoare în sine.

Starea emoţională a cuiva poate influenţa ce şi cât mănâncă, iar alimentele consumate pot influenţa starea emoţională a persoanei. Alegerile alimentare sănătoase vin de cele mai multe ori la pachet cu o stimă de sine crescută, în timp ce o alimentaţie haotică, bogată în junk-food, dulciuri, sucuri carbogazoase şi prăjeli aduce mai degrabă cu sine sentimente de vinovăţie, episoade depresive ori anxietate.

În ambele cazuri vei crea un cerc: virtuos sau vicios. Senzaţia de bine şi de mândrie faţă de propria persoană pe care o simţi după ce faci alegeri nutriţionale sănătoase te va face ca şi următoarea dată să faci alegeri la fel de bune. Iar în cea de-a doua situaţie, de cele mai multe ori sentimentele de vină şi depresia cresc şansele mâncatului compulsiv de alimente nesănătoase.

Primul cerc, cel virtuos, îţi va construi în timp un corp frumos şi sănătos, în timp ce cercul vicios al mâncatului pe fond emoţional sau compulsiv te va împovăra pe zi ce trece cu kilograme de grăsime.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video