FOTO: Loredana Groza face «Sex pe canapea»

FOTO: Loredana Groza face  «Sex pe canapea»

Loredana Groza este, fără doar și poate, artista din România care știe exact cum să atragă atenția. Cea mai recentă „acțiune' din acest punct de vedere este cel mai nou clip pe care l-a lansat artista.

Materialul se numește «Sex pe canapea» și prezintă o Loredana extrem de HOT. În câteva imagini realizate pe platoul de filmare al videoclipului muzical, Lori apare sărutându-se cu un bărbat misterios sau îmbrățișându-l pe un altul, în timp ce ține un bici în mână. Pozele au fost publicate și pe rețelele de socializare, unde au stârnit, bineînțeles, și reacții din partea urmăritorilor virtuali ai Loredanei.

Reacțiile pe care le stârnește acest clip sunt din cele mai complexe. Unii hulesc apariția artistei în astfel de ipostaze, alții laudă felul în care arată. „Foarte mișto piesa, mă duce cu gândul la un film din seria James Bond', „Vârsta nu contează ..conteaza cum te simți tu în acel corp..ps..eu am 30 dar parcă mă simt de 19..Divină', „Ai uitat câți ani ai? Ai 50, nu 20, revino la realitate!', au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Loredana Groza este mai nou vedetă Antena 1, după ce a renunțat la contractul pe care îl avea cu Pro TV-ul de mai bine de 10 ani. Împreună cu Ștefan Bănică Jr. artista va face parte din juriul Next Star, emisiune cu vechime în programul Antenei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete