Anna Lesko, mărturisiri despre despărțirea de tatăl copilului ei

Anna Lesko și DJ Vinnie

Separarea dintre Anna Lesko și tatăl băiatului ei i-a luat prin surprindere pe apropiați și pe fani. La momentul respectiv, cântăreața nu a oferit nici un detaliu, însă acum la mai bine de un an de zile Anna Lesko s-a decis să vorbească despre motivul care i-a determinat să-și încheie relația.

Frumoasa moldoveancă a avut o frumoasă poveste de dragoste cu DJ Vinnie, Adrian Neniță, pe numele său real, care a durat opt ani și din care a rezultat un copil. Cu toate acestea, ei au decis ca drumurile lor să se separe, însă împreună se implică în tot ce are legătură cu băiețelul lor pentru a-i asigura o creștere frumoasă și o sănătate emoțională bună.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţă. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus', a mărturisit pentru prima oară de la despărțire Anna Lesko la Digi 24.

Originară din Republica Moldova, Anna Lesko are o carieră spectaculoasă. Când era încă foarte tânără, la 17 ani, s-a mutat în România lansându-se în lumea muzicii și bucurându-se de un real succes. Frumoasa moldoveacă de peste Prut este o fire excentrică și își surprinde fanii nu doar prin muzica sa, ci și prin ținutele extrem de sexy care îi scot în evidență un trup impecabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete