Angelina Jolie, vizită fulger în Ucraina. Ce le-a promis copiilor din zonele afectate de război?

Angelina Jolie a fost mișcată de tot ce se întâmplă în Ucraina și de impactul războiului asupra copiilor de acolo.

Au trecut ceva mai mult de două luni de când armata rusă a început să invadeze teritoriul ucrainean și de atunci doar distrugerea și moartea domnesc în majoritatea zonelor care au căzut în mâinile soldaților comandați de Vladimir Putin.

Din străinătate au existat nenumărate expresii de susținere pentru populația ucraineană, precum și ajutoare financiare pentru ca aceștia să poată achiziționa produse de bază pentru a putea merge mai departe.

Weekendul trecut, actrița Angelina Jolie, care este și trimisă specială al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, a vizitat copiii unei instituții medicale și ai unui internat din orașul Lviv, Ucraina.

La prima oprire, fosta soție a lui Brad Pit s-a întâlnit cu copiii care au suferit în urma atacului cu rachetă al armatei ruse asupra gării Kramatorsk.

După ce a văzut situația în care trăiesc și a ascultat câteva dintre mărturiile copiilor, Jolie a recunoscut că a fost mișcată de oroarea urmărilor războiului asupra celor mici.

O fetiță a cerut chiar să vorbească cu actrița în privat, scrie Marca. Ulterior, Angelina a vizitat un internat unde a vorbit cu elevii și după ce a făcut câteva poze cu ei, a promis că se va întoarce.

Un alt fapt semnificativ a fost că starul de la Hollywood a avut câteva minute să vorbească și să mulțumească voluntarilor care oferă asistență medicală și psihologică la gara principală din Lviv.

În ceea ce privește vizita ei bruscă, Joung-ah Ghedini-William, șefa UNHCR Global Communications, a clarificat că prezența Angelinei Jolie a fost în caracter personal și nu în numele vreunei organizații.

Este de remarcat faptul că într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, actrița poate fi văzută fugind dintr-o clădire în timp ce se aude sunetul sirenelor antiaeriene care avertizează asupra unui posibil atac sau bombardament.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete