Angela Similea, victima unui blestem? I-au murit soții de cancer incurabil

A fost Diva României, dar nu a avut o viață ușoară. A avut 4 soți și are un singur fiu, Sorin Hilgen, care locuiește acum în America. 

Angela Similea nu împlinise 20 de ani când s-a căsătorit cu un rugbist, pe nume Andi Constantin. Din cauza unei răni provocate de un sport atât de dur, primul soț al artistei a făcut cancer osos poziționat în zona genunchiului și s-a stins din viață la nici 40 de ani. Angela Similea divorțase deja de el, imediat după Cebul de Aur din 1970.

Angela Similea, victima unui blestem? I-au murit soții de cancer incurabil

Relația cu Victor Surdu a fost o iubire răvășitoare așa cum sunt toate iubirile maturității. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, amândoi erau trecuți prin bune și rele. S-au cunoscut la câțiva ani după Revoluție când steaua de divă a Angelei intrase într-un con de umbră. România voia altceva și cerea cântăreți străini. Pentru că, așa cum ea singură a declarat, artiștii nu au salariu, începuse să aibă probleme cu banii. Victor Surdu a fost cel care i-a plătit datoriile și care s-a îndrăgostit nebunește de ea. A fost o iubire reciprocă. Moartea lui Victor Surdu a lăsat-o pe Angela Similea neconsolată și tristă. Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer care nu-ți dă nicio soluție de vindecare iar moartea este cumplită și fulgerătoare.

După decesul celui de-al patrulea soț, Angela Similea s-a retras în America la fiul ei, Sorin, pe care artista l-a făcut cu muzicianul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soț al acesteia. Deși s-a spus despre Sorin Movileanu că ar fi murit de cancer la ficat, se pare că jurnaliștii l-au descoperit perfect sănătos judecând după pozele de pe Facebook, în Belgia.

Foto: Facebook

Citeste și:

Marina Voica a iubit cu patimă, timp de 17 ani, un bărbat care a murit la doar 41 de ani de cancer

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete