Andrei Aradits, tată cu normă întreagă după ce soția lui a plecat de acasă câteva luni: „Am descoperit că aveam și…”

Andrei Aradits a rămas pentru câteva luni singur cu fiul său, deoarece soția lui a plecat la un curs de specializare în India.

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță', actorul a dezvăluit motivul pentru care soția sa a plecat atât de departe de el și fiul lor. Andreea este instructor yoga și a mers în India pentru un curs de specializare alături de mai multe femei din întreaga lume. El i-a spus lui Cătălin Măruță că și-a dat seama cât de multe responsabilități avea soția lui abia acum când toate au rămas pe umerii săi.

„E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic', a declarat actorul la PRO TV.

Andrei Aradits a spus că partenera lui de viață se va întoarce în martie, însă până atunci are deja organizat programul în casă. Actorul a mărturisit că îi este ușor în ceea ce îl privește pe fiul lui, deoarece este destul de independent.

„Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici.

După aia încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs', a mai spus actorul potrivit Libertatea.

Distanța nu este o problemă pentru Andrei Aradits și soția lui. Cei doi vorbesc des la telefon, mai ales când Andreea nu are cursuri.

„Da, cu soția mai vorbesc din când în când că are Wi-Fi și vorbim. E în India, e cu fetele de diverse naționalități, e un întreg club acolo, sunt rusoaice, elvețience, sunt toate națiile. E un camp acolo, un cult, sectă, adunare, gașcă. E cald acolo, palmieri. Mi-a spus că se plictisește, că doarme. (…)Îi e dor de mine, dar e foarte fericită. Mi se pare foarte suspect', a declarat Andrei Aradits.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete