Fiul lui Andrei Aradits calcă pe urmele tatălui său! Eric va juca un rol important

Andrei Aradits si EricSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fiul lui Andrei Aradits îi calcă pe urme tatălui sau. Puştiul de numai 12 ani are deja experienţă în cinematografie, iar în toamna acestui an va apărea pe marile ecrane într-un rol important, în lung metrajul intitulat „Octav'.

Despre rolul lui Eric Andrei Aradits putem spune doar că acesta interpretează ipostază de copil a rolului principal masculin (jucat de Marcel Iureş), al cărui nume este Octav.

Personajul lui Eric provine dintr-o familie burgheză, din perioada interbelică, şi este un copil timid, mereu în rivalitate cu prietenul lui, timiditate care l-a împiedicat să îşi recunoască inclusiv sentimentele în faţă fetei de care era îndrăgostit.

Despre Eric Andrei Aradits

Eric s-a născut pe 16 iunie 2005 şi de mic copil i-a plăcut să înveţe, să citească, să scrie şi să facă socoteli. În primii ani de şcoală a început şi lecţiile de pian la Şcoală de Muzică şi Arte Plastice nr. 2 şi a luat premiul I de mai multe ori, în cei şase ani de studi.

Tatăl lui nu a vrut să-l expună vieţii din spatele scenei de teatru şi film, conştient fiind, din proprie experienţă, de magia inefabilă şi ireversibilă pe care o poate exercită asupra unui copil. A sperat că va alege alt drum în viaţă. Însă, la primul casting la care au fost convinşi să meargă împreună, actorul a fost frapat de firescul comportamentului lui Eric, uşurinţă şi plăcerea deosebită cu care răspundea cerinţelor, în totală opoziţie cu orice alt domeniu în care i se solicită atenţia şi implicarea.

Eric a filmat primul lui scurt metraj, în regia lui Adrian Sitaru („Excursie'), alături de actorul Adrian Titieni. După care a urmat un scurt metraj al studentei UNATC (pe atunci) Ştefania Maftei, fiica regizorului Alexandru Maftei şi a actriţei Dana Voicu.

Iar pentru al treilea sau rol a avut şansă să fie distribuit în „Octav', filmul cu acelaşi nume, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, fiul dirijorului Sergiu Celibidache.

Despre filmul OCTAV

Octav este cel mai nou film al regizorului Serge Ioan Celebidachi, un lung metraj care ne poate ajută să ne reamintim cine suntem cu adevărat şi să ne facem curaj să ne explorăm trecutul.

Foto: Facebook

Citește și:

Cătălin Măruţă, plimbare alături de fiul său cu metroul! Cum a reacţionat David când s-a urcat în tren

Oanei Matache i s-a făcut rău în timpul slujbei de la nuntă! Sora Deliei s-a așezat pe un scaun în biserică

George a făcut anunțul. Uite cine vor fi nașii lui David, băiețelul cântărețului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete