Andrei Aradits, cu sinceritate despre perioadele de depresie

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Andrei Aradits, cunoscut în ultima vreme din serialul „Vlad', a vorbit despre temerile sale, despre vulnerabilitățile lui, precum și despre lucrurile fără de care nu ar putea trăi.

Andrei Aradits este unul dintre cunoscuții actori ai serialului „Vlad', difuzat la Pro Tv. Acolo interpretează un rol negativ, pe Ștefan Dragomir. Talentat și cu foarte mult umor atunci când apare într-un loc public, Andrei Aradits este și foarte sincer și asumat când vine vorba despre propria persoană.

Întrebat de Cătălin Măruță la ce nu ar putea renunța, acesta a răspuns în primă fază că nu ar putea trăi fără cei dragi, fiul și soția lui. În ceea ce privește lucrurile, a recunoscut că nu poate trăi fără țigări și ciocolată.

„La ciocolată e mai rău decât la alcool', a recunoscut acesta, și a fost provocat să comande ciocolata preferată.

Andrei Aradits: „E groaznic, sufăr rău'

Actorul a vorbit și despre o latură mai puțin plăcută a vieții sale. Acesta a recunoscut că se confruntă cu episoade de depresie.

„Am depresii groaznice. Eu par simpatic, pentru că acasă sunt destul de depresiv. Tac, mă joc pe calculator, mă îndobitocesc, așa, am o privire moartă. Nu ți se întâmplă când ai un invitat mai plicticos și trebuie să scoți simpatia și să simți după că ești dărâmat? Eu în general încerc să fiu simpatic la locul de muncă. Nu știu dacă trebuie, neapărat… iar acasă, când se termină un proiect, mă apucă niște tristeți. E groaznic, sufăr rău.'

A încercat să apeleze la serviciile unui psihoterapeut, însă experiența nu a fost una reușită. „Am fost o singură dată la un terapeut, a făcut mișto de mine, m-am enervat, îmi venea să-i dau cu pumnul în gură.'

Actorul a recunoscut că într-o astfel de perioadă de tristețe, a încercat să stea de vorbă și cu un preot care, însă, l-a refuzat. „Eu am tristeți din astea existențiale, sensul vieții, tâmpenii din astea'. Cum reușește să treacă peste aceste episoade? „Ideea e să nu te iei foarte în serios', a recunoscut acesta.

Andrei AraditsSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Citește și: Familia Zamfirescu, actori din tată în fiu

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete