Anamaria Prodan îl critică pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-a aflat că amanta îl va face tată din nou: „Alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump”

Anamaria Prodan s-a simțit trădată de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul nu mai locuiește cu familia de luni de zile, el e acum într-o relație cu Corina Caciuc, femeia care îi va dărui în curând un copil. Impresara și-a iertat soțul, vor divorța, dar îl critică pentru tot scandalul în care sunt implicați.

Anamaria Prodan susține că de-a lungul timpului a fost avertizată de prieteni, de apropiați, chiar și de către Gigi Becali că Laurențiu Reghecampf nu îi e fidel. Ea nu i-a crezut și spune că abia acum o deschis ochii, acum vede cum e situația cu adevărat.

„Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă'

M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani. Când a fost foarte sigur pe el a luat decizia pe care o ştiţi cu toţii', a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea TV.

anamaria-prodan-patroana-televiziune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Anamaria Prodan a mai spus, după cum bine se știe, că a încercat să rezolve totul de dragul familiei. „Momentul în care m-am trezit am încercat foarte mult să dreg totul. Familia pentru mine a fost şi va rămâne cel mai important lucru în viaţă. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut. Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după casnicii eşuate, asta ne-a ajutat', a mai spus impresara.

„Eu nu mi-am verificat soţul niciodată'

Anamaria Prodan a mai spus că nu și-a controlat niciodată soțul, lucru pentru care nu-i pare rău. „Eu nu mi-am verificat soţul niciodată, nu i-am căutat în telefon. Toate mail-urile noastre erau la comun, aveam parola de la telefon. Necontroland şi neavând astfel de gelozii, mereu am fost mândră de soţul meu, eram mândră când cineva îl admira. Nu îmi pare rău că nu l-am verificat pentru că încrederea este elementul care coordonează tot', a mai precizat Anamaria Prodan.

Referitor la actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu are cuvinte tocmai alese. A făcut-o pe actuala iubită a fostului ei soț ca fiind de proastă factură. „Eu am avut o creştere dată de un tată poliţist care întotdeauna mi-a spus că sunt lucruri în viaţă care nu se pot controla. Aş fi ipocrită să spun că soţul meu are aşa ceva. Noi ne-am ajutat reciproc. Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!', a mai spus ea la TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete