Andrei Aradits: „Andreea mă lasă singur de Revelion”

Andreea și Andrei Aradits sărbătoresc, anul viitor, 20 de ani de relație. Despre secretul căsniciei lor longevive au vorbit de curând.

El, actor, ea instructoare de yoga și amândoi părinții unui adolescent, Eric-Andrei. Cum reușesc cei doi să păstreze o relație longevivă? Prezenți în emisiunea „La Măruță', de la Pro Tv, cei doi au vorbit despre provocările din viețile lor.

„Mai ales de educația lui fiu-miu, acolo avem problemele', a recunoscut actorul, fiind completat de Andreea. „Acum mai puțin'. „Acolo e greu să pasezi responsabilitățile, în rest știm fiecare ce-avem de făcut'.

Cei doi vor sărbători anul viitor 20 de ani de relație: „E bine, facem douăzeci de ani la anul, deci după atâta timp…', a mărturisit Andreea, care, de altfel, își va lăsa familia singură de sărbători.

Instructor de yoga, Andreea a fost primită într-un program de Ashtanga Yoga ce se va desfășura pe o perioadă de două luni.

„Voi sta două luni. Am fost acceptată, pentru că trebuie să te înscrii la o școală de Ashtanga (….) și dacă te acceptă, te duci. Am avut noroc că din cauza pandemiei nu s-au înscris foarte mulți și am prins și eu loc', a povestit Andreea.

Andrei Aradits: „O să fiu eu și pisicile'

„Mă lasă singur, o să fiu de Revelion eu și pisicile', a completat Andrei Aradits, care a recunoscut că nu a umblat niciodată la mașina de spălat.

Relația celor doi se bazează, dincolo de iubire, și pe foarte mult umor. De curând, cu ocazia zilei de naștere a lui Andrei, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj frumos, scris în limba engleză:

Acesta este copilul meu (my baby). Primul meu copilul. Împlinește 48 de ani astăzi și uneori simte că îmbătrânește, dar uitați-vă la el! Este un copil în interiorul lui care simt că nu va îmbătrâni niciodată și pe care-l iubesc până la lună și înapoi! Își iubește profesia, ne iubește și noi îl iubim, la rândul nostru. Întotdeauna și pentru totdeauna!'

Andrei AraditsSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Citește și: Augustin Viziru, dezamăgit de veniturile ca actor

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete