Motivul pentru care Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze: „Mă punea la zid”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se luptă de trei ani prin tribunale pentru a pune capăt căsniciei lor și pentru a stabili custodia celor doi băieți. La ultimul termen pe care l-au avut, afaceristul a refuzat să divorțeze. Motivul l-a dezvăluit chiar el.

În toți acești trei ani de luptă continuă prin sălile de judecată, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au aruncat vorbe grele. Când lucrurile păreau a se liniști mai ales de dragul celor doi băieți, se pare că la ultima întâlnire, afaceristul a refuzat să-i acorde divorțul mamei copiilor lui.

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați? și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine.', a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.

Fostul partener de viață al cântăreței a explicat care este motivul real pentru care a amânat semnarea actelor de divorț.

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus hai, vrei să divorțezi?, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept.', a explicat Gabi Bădălău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete