Andreea Raicu a împărtășit cu fanii săi ce mănâncă la micul dejun, astfel încât să nu acumuleze kilograme în plus. Vedeta a eliminat mai multe alimente din meniul său zilnic.
Andreea Raicu are 46 de ani și arată impecabil, astfel că de multe ori primește întrebări despre cum reușește să se mențină. Secretul siluetei sale? Un stil de viață echilibrat și o alimentație sănătoasă, pe care le urmează cu devotament.
Andreea Raicu a dezvăluit câteva dintre obiceiurile ei alimentare care contribuie la menținerea aspectului său tânăr și energic. Dimineața, vedeta alege un mic dejun sănătos și hrănitor, care include un ou fiert, pâine fără gluten, brânză fără lactoză și un avocado. Cu această alegere de alimente, Andreea pune accentul pe proteine și grăsimi sănătoase, renunțând la alimentele dulci care pot cauza creșteri bruște ale nivelului de zahăr din sânge.
Alegerea ei pentru un mic dejun bogat în proteine și sărac în carbohidrați nu numai că susține o siluetă armonioasă, ci și stimulează activitatea creierului, oferindu-i energie și claritate mentală pentru începutul zilei.
„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.', a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Stilul de viață sănătos al Andreei Raicu se întinde și dincolo de alegerea alimentelor. Ea promovează activitățile fizice regulate, somnul de calitate și gestionarea stresului ca factori cheie pentru menținerea tineretii și vitalității.
Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a eliminat mai multe alimente din meniul său. Andreea Raicu nu mai consumă carne și susține că se simte mult mai bine.
„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. (…). Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine', a mai povestit ea.
Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.
De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.
Interviuri
Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.
Psiho
Sănătate
Gastronomie
Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.
Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/