Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a trezit cu Poliția la ușă: „Îmi era frică”

Carmina Vârciu a povestit că s-a trezit cu doi polițiști la ușa apartamentului în care locuiește. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu știa ce se întâmplă, astfel că inițial nu le-a deschis ușa.

Carmina, fiica cea mare a celebrului actor și cântăreț Liviu Vârciu, a avut parte de o experiență neașteptată, pe care cu siguranță nu o va uita prea curând. În miez de noapte, tânăra a fost brusc trezită de bătăile insistente la ușa apartamentului său, de către nimeni alții decât doi polițiști.

Pe TikTok, Carmina Vârciu explică momentul ciudat în care a devenit „ținta” oamenilor legii, fără să înțeleagă imediat ce se întâmplă. Inițial, ea nu a deschis ușa, crezând că polițiștii au greșit apartamentul sau era vorba despre o glumă proastă. Cu toate acestea, ulterior s-a lămurit în privința motivului vizitei neașteptate a oamenilor legii.

„Vreau să vă spun puțin din experiența pe care am avut-o la București, de când m-am mutat, cu Poliția. Era în jur de 12.00 noaptea, stăteam liniștită în pat, când deodată cineva îmi sună la interfon. Nu așteptam pe nimeni. Ca orice om, am mers să văd cine mă caută la ora aia și văd doi polițiști. Nu știu dacă am făcut bine sau nu, n-am răspuns pentru că mi-era frică, dar am zis că poate au greșit apartamentul, m-am pus înapoi în pat și m-am culcat instant (…). A doua zi, nu mai știu dacă pe la ora aia, dar oricum pe la 02.00 noaptea, nu mai sună la interfon, nu mai sună nimic, îmi bate în ușă', a spus Carmina Vârciu, pe TikTok.

Se pare că gălăgia și deranjul de pe coridorul etajului blocului în care locuiește Carmina au devenit atât de supărătoare pentru vecini, încât aceștia au apelat numărul de urgență 112 pentru a reclama situația. Poliția, după primirea plângerii, a intervenit în mijlocul nopții pentru a investiga sursa zgomotului.

„La ora aia dormeam (…) Cred că au trezit și vecinii. Eram panicată (…) Mă duc să mă uit pe vizor și văd 12 polițiști la ușă (…) Stăteam pe marginea ușii și nici nu știu dacă trebuia să deschid ușa… și mă iau la întrebări. Mi-au spus că cineva a reclamat că este gălăgie, dar nu din apartamentul meu, ci de pe coridor', a mai spus fiica lui Liviu Vârciu, pe TikTok.

carmina-varciu-dupa-facultate-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete