Andreea Raicu a dezvăluit cum își petrece diminețile pentru a avea zile bune: „Vă sfătuiesc şi pe voi”

Vezi pozele

De când se știe, Andreea Raicu a fost adepta unui stil de viață sănătos, iar acest lucru a ajutat-o să aibă și o siluetă de invidiat. Are în fiecare grijă la ceea ce mănâncă și respectă toate mesele zilei.

Andreea Raicu are un program destul de încărcat, dar cu toate acestea își face timp pentru a avea grijă de ea și pentru a-și respecta tabieturile. Ea nu sare niciodată peste micul dejun, iar acest lucru o ajută mult să se mențină în formă.

Andreea Raicu a dezvăluit cum își petrece diminețile

În fiecare dimineaţă, își face timp pentru ea. Bea un pahar cu apă caldă şi lămâie și servește un mic dejun sănătos. De asemenea, ea susține că liniştea este importantă pentru fiecare dintre noi. Ea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, prin care a dezvăluit câteva dintre secretele ei.

„Bună dimineaţa! Zilele mele încep mereu cu un pahar cu apă călduţă şi lămâie, un mic dejun sănătos şi câteva minute în care îmi iau timp pentru mine. Vă sfătuiesc şi pe voi, pe cât posibil, să vă începeţi dimineţile în linişte şi să încercaţi să vă conectaţi cu voi', a scris Andreea Raicu, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul ei a primit o mulțime de apricieri din partea fanilor.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Raicu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Raicu a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun. Cum arată meniul vedetei?

Româncele au strălucit la Cannes. Uite ce ținute au ales Dana Rogoz, Laura Cosoi și Andreea Raicu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete