Andreea Răducan este însărcinată. Fosta sportivă va deveni mămică pentru a doua oară

Andreea Răducan este însărcinată. Fosta mare campioană la gimnastică va deveni mămică pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de Andreea, într-o postare pe Instagram.  

Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu, specialist în fonduri de investiții. Cei doi mai au o fetiță, Amira, iar acum fosta gimnastă se pregătește să aducă pe lume un băiețel. „Mă bucur a doua oară de cel mai tare sentiment pe care Dumnezeu l-a dat femeilor. Sarcină. Băieţel. Îmi iubesc familia', a scris Andreea Răducan pe contul său de Instagram.

Andreea Răducan este însărcinată. Fosta gimnastă nu a vrut ca fetița ei să fie singură

Andreea Răducan a primit trofeul Femeia Anului 2018 la categoria O viață dedicată sportului, eveniment organizat de revista Avantaje. La acest eveniment, marea sportivă ne-a declarat că atât ea, cât și soțul ei și-au doriut foarte mult să mai facă un copil: “Eu mai am un frate și îmi dau seama că mi-ar fi fost mult mai dificil să fac tot ceea ce fac astăzi fără să îl am pe Sorin, fratele meu, alături. Îmi doresc ca Amira să nu fie singură. Eu, dar și soțul meu își dorește foarte mult și ne dorim foarte mult încă un copil și să sperăm că va veni pe lume sănătos și cât de curând“, ne-a declarat Andreea Răducan.

Fosta sportivă a ținut să sublinieze că momentul în care devii mamă este unul foarte frumos: “E foarte greu, deși credeam că va fi simplu să vorbesc despre momentul în care am devenit mamă, e un sentiment atât de frumos, însă s-a construit atât de temeinic în perioada în care am fost însărcinată și este incredibil cum ajungi să iubești un suflețel pe care nu l-ai văzut, pe care nu îl cunoști, despre care nu știi absolut nimic, decât faptul că abia aștepți să îl strângi în brațe', a spus Andreea Răducan.

Vezi si

Andreea Răducan, mămică pentru a doua oară? Să sperăm că va veni pe lume sănătos și…' Uite cum s-a schimbat viața ei după ce a născut

Cum reușește Andreea Răducan să se mențină în formă după ce a renunțat la gimnastică

 

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete