Andreea Marin, vizită la medic: “Mi-am verificat inima azi”

Andreea Marin împlinește anul acesta 45 de ani și pentru că își dorește să țină la distanță problemele de sănătate, vedeta merge regulat la medic. La fel s-a întâmplat și acum când Andreea Marin a apelat la ajutorul medicului specialist pentru a-și monitoriza activitatea inimii și a vedea dacă aceasta funcționează corect.

Andreea Marin știe că prevenția este foarte importantă pentru a evita apariția problemelor de sănătate, motiv pentru care își face de fiecare dată timp să treacă pragul cabinetului medical și să investigheze orice simptom apărut. În plus, vedeta este adepta unui stil de viață sănătos, face sport și apelează la tratamentele de înfrumusețare, totul pentru a preveni apariția primelor semne de îmbătrânire, dar și pentru a se asigura că nu va avea neplăceri din cauza problemelor de sănătate.

Andreea Marin, vizită la medic: “Mi-am verificat inima azi”

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul devine vulnerabil și astfel pot apărea afecțiuni grave și care pot pune viața în pericol. Andreea Marin știe ce impact negativ au stresul și stilul de viață agitat asupra inimii, lucru care a determinat-o să facă un control de rutină pentru a verifica dacă, în cazul ei, inima funcționează așa cum trebuie. Vedeta a dezvăluit pe contul de socializare că s-a lăsat pe mâna medicilor pentru mai multe investigații.

“Am învățat să am grijă de mine și de cei dragi, să iau în seamă orice semn pe care corpul mi-l dă și să-l verific, prevenția e cea mai bună cale de a nu ajunge în situații complicate legate de sănătate. Mi-am verificat inima azi, știu că e energică și trăiește din plin, dar cum sunt atât de mulți oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului și a ritmului de viață alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată până mâine seară, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigații mi-au arătat că pot sta liniștită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos și fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine!”, a scris Andreea Marin pe facebook. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Cine este vedeta care a apărut așa pe covorul roșu? Are 61 de ani, dar arată impecabil!

Declarațiile artistei Oana Radu despre starea de sănătate a iubitului ei după ce a fost incendiat în scara blocului de un vecin

Pot membrii familiei regale să aibă tatuaje?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete