Andreea Marin, probleme cu inima. Vedeta a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat: “Simțeam că nu mai am aer”

Andreea Marin probleme cu inimaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Vreme de mulți ani a lucrat în televiziune, iar programul aglomerat și stresul și-au pus amprenta asupra ei. Andreea Marin a aflat în urma unui control medical că are probleme cu inima, dezvăluind simptomele cu care s-a confruntat.

Având în vedere că este o persoană foarte activă și că se implică foarte mult în toate proiectele pe care le desfășoară, nu e de mirare că Andreea Marin ajunge în anumite momente să se simtă epuizată. Vedeta a mărturisit că în trecut, mai multe simptome neplăcute au reușit să o pună pe gânduri, motiv pentru care a decis să meargă la medic.

Andreea Marin, probleme cu inima. Vedeta a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat: “Simțeam că nu mai am aer”

Problemele de respirație au fost primul semnal de alarmă, iar Andreea Marin a ales să nu ignore acest aspect și să facă mai multe investigații. În urma acestora, vedeta a aflat că nu are motive reale de îngrijorare în prezent, însă că există o sensibilitate la nivelul inimii.

“Am avut anumite simptome care m-au pus pe gânduri. De pildă, în momentele de liniște, deci după o zi, să zicem, dificilă, când mă așezam în pat, cu fața în sus, simțeam că nu mai am aer. Or, eu sunt o fire sportivă, sunt un om energic, precum mă știți. Aș fi putut să înțeleg o excepție dintr-o zi stresantă, dar când lucrurile s-au repetat, deja mi-am pus întrebări. Nu e deloc comod să simți că respirația ta nu e așa cum trebuie. Am fost la domnul doctor implicat în proiectul de Telemedicină și am purtat un aparat atașat pe corp câteva zile, aparat ce transmitea în centrul de Telemedicină parametrii mei vitali, care erau urmăriți aici. Am înțeles în final – și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta! – că nu este nimic grav, dar că, într-o lume stresantă, precum cea în care trăim, cu un ritm alert, precum cel pe care eu l-am ales pentru mine, e mare nevoie de moderație, înainte de toate. Că nu medicamentele au ceva de rezolvat aici, cât felul în care alegi să îți trăiești viața. Așa că am grijă: am luat-o mai ușor.”, a spus Andreea Marin, potrivit libertatea.ro.

Cu toate că problemele ei cu inima nu au necesitat un tratament de specialitate din partea medicilor, Andreea Marin a fost sfătuită să își schimbe radical stilul de viață. Vedeta este mult mai atentă la alimentație, face mai multă mișcare și încearcă să nu își încarce foarte mult programul.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Andra speriată de coronavirus. Ce măsură a luat artista?

Liviu Vârciu, tată de băiat!

Kate Middleton i-a adus din nou un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Ce detaliu a făcut diferența?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete