Liviu Vârciu, tată de băiat!

Liviu Vârciu, Anda Călin și fiica lor Anastasia

Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales dacă ne gândim că nu demult vedeta Antena 1 anunța că s-a despărțit de Anda Călin, iubita lui și mama celei de-a doua fetițe a lui.

Iată că lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru simpaticul Vârciu. Universul este pe cale să-i îndeplinească una dintre cele mai arzătare dorințe pe care le are.

„Vreau şi băiat. Dacă o să am băiat îi pun numele Liviu Vârciu Junior!’, declara Varciu într-o emisiune TV, în 2017. Mai mult decât atât, tot atunci spunea că dacă nu va avea un băiat pe cale naturală, este pregătit oricând să înfieze unul.

Pare să nu fie nevoie, pentru ca iubita lui Anda Călin este însărcinată, iar bebelușul pe care-l poartă în pântece este băiat. Informația a fost făcută publică zilele acestea, după ce jurnaliștii Spynews au fotografiat-o pe brunetă, iar pe sub puloverul supradimensionat se poate vedea clar sarcina aflată deja în al doilea trimestru.

Liviu Vârciu, Ami Teiceanu și fiica lor Carmina

Liviu Vârciu, Ami Teiceanu și fiica lor Carmina

Liviu Vârciu are o fată de 18 ani, pe nume Carmina, cu o fostă iubită – Ami Teiceanu şi încă o fetiţă, Anastasia, care împlineşte anul acesta trei ani, cu actuala iubită – Anda Călin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete