Andra speriată de coronavirus. Ce măsură a luat artista?

Andra

În plină epidemie și isterie provocată de coronavirus, Andra s-a văzut obligată să-și anuleze o serie de concerte pe care le avea programate în nordul Italiei.

„Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva.

Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii', le-a transmis artista fanilor ei care o așteptau în Italia.

Andra este, după cum se știe, una dintre artistele cele mai respectate din România. Peste hotare, doamna Măruță se bucură de aceeași popularitate și ori de cîte ori are ocazia să susțină concerte pentru diasporă nu refuză. De data aceasta, însă, epidemia de coronavirus pare să-i dea planurile peste cap.

Este aproape o lună de când lumea este terorizată de acest virus care pare să se întindă în toată lumea. Până în acest moment, noul virus a contaminat peste 80.000 de persoane și a făcut aproape 3.000 de victime, conform informațiilor făcute publice de Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Citește ultimele informații despre cazurile de coronavirus din Romania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete