Andreea Marin, mireasă pentru a patra oară? Primele dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, mireasă pentru a patra oară? Primele dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, fost consul. Cei doi nu și-au oficializat relația, nu au devenit soț și soție. Vedeta a făcut acum primele declarații și dezvăluiri despre o posibilă nuntă.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!', a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv.

Se știe că celebra vedetă a fost căsătorită prima oară în 1995, când avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au ajuns rapid la divorț. A urmat apoi mariajul cu Ștefan Bănică Jr. din 2006 până în 2013, iar apoi cel cu Tuncay Ozturk de care a divorțat în 2017.

Acum trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Spune că nu a fost dragoste la prima vedere.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos', a mărturisit vedeta la TV.

Adrian Brâncoveanu are 36 de ani

Anul trecut, Andreea Marin a vorbit și pentru revista Unica, despre relația cu Adrian, în vârstă de 36 de ani.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă', mai spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020.

Andreea Marin, despre al doilea copil

„Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate', a declarat frumoasa Andreea Marin acum ceva vreme în cadrul podcastului lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete