Adi Bărar, durere cruntă în ultimele clipe ale vieții sale

Adi Bărar, durere cruntă în ultimele clipe ale vieții sale

Încă de la primele ore ale dimineții, trupa de rock „Cargo' a făcut un anunț devastator. Adi Bărar și-a pierdut viața în urma unei suferințe provocate de Covid-19. Chinul prin care a trecut fondatorul trupei a fost descris de medicul care i-a stat la căpătâi în ultimele sale clipe.

În urmă cu două săptămâni, Adi Bărar a fost internat la Timișoara, aflându-se în stare foarte gravă. Medicii au făcut eforturi imense de a-i salva viața celui care a încântat generații întregi de tineri cu muzica sa.

Colegii săi au făcut anunțul trist printr-o postare emoționantă pe pagina oficială a trupei. Aceștia au scris un vers din melodia „Aproape de voi', melodie din repertoriul „Cargo'.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!', a fost mesajul emoționant de pe rețelele de socializare.

Deși la sfârșitul lunii februarie, starea de sănătate a lui Adi era precară, având și comorbidități importante, medicii nu au încetat să lupte și au sperat într-o minune.

„Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile. A fost adus prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID.

Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol', a transmis medicul Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

Dorel Săndeac, șeful Clinicii de Anestezie de la Spitalul Județean Timișoara, a descris ultimele clipe crunte prin care a trecut Adi Bărar. Virusul care a făcut numeroase victime în întreaga lume i-a atacat organismul în totalitate și toate eforturile echipei medicale nu au fost suficiente pentru a-l salva pe artist.

Dincolo de relația medic-pacient, pe Dorel Săndeac și Adi Bărar îi lega și o frumoasă prietenie, motiv pentru care șeful Clinicii de Anestezie de la Spitalul Județean Timișoara și-a exprimat regretul pierderii sale.

„Am fost prieteni. Spuneau toți că am mână bună la rockeri și ne pare rău că de data aceasta nu am reușit să îl ajutăm să depășească aceste momente. Un om cu o personalitate deosebită, un om care m-a inspirat nu numai prin muzică, ci și prin felul său de a fi.

Acest om mare a murit. Coronavirusul i-a afectat toate organele și, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-am făcut, a pierdut această lupta și a plecat dintre noi', a fost declarația plină de regrete a lui Dorel Săndesc, potrivit ziare.com.

Acesta din urmă a continuat manifestându-și îngrijorarea numărului mare de infectări și a tragediilor produse din cauza acestui virus parșiv. El atenționează cetățenii că singura cale prin care putem ieși din acest coșmar este respectarea regulilor de protecție

„Noi aici, în ATI, suntem în tranșee la un nivel maxim, de foarte mult timp. Nu mai avem locuri și nu ai cum să nu trăiești acest sentiment de revoltă că atâția oameni suferă și unii mor. Și mulți dintre ei ajung aici direct ca efect al prostiei. Regulile sunt singurele care au arătat că pot să fie diminuate pierderile', a mai declarat medicul ATI.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete