Andreea Marin, mândră de Ana Violeta: „Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o”

Andreea Marin are toate motivele să fie o mamă mândră și fericită. Ana Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. a devenit o adevărată domnișoară și își surprinde părinții cu reușitele sale.

Dincolo de frumoasa sa carieră, Andreea Marin se bucură de minunatele momente alături de fiica sa, Ana Violeta. Deși este destul de discretă când vine vorba de ea, vedeta nu ezită să-și manifeste bucuria atunci când tânăra adolescentă își surprinde mama cu reușitele sale academice.

Recent, Ana a participat la un concurs de cultură generală și are oportunitatea de a trece la etapa internațională.

„Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri', a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În urmă cu aproape un an, Ana Violeta a dat un interviu în cadrul emisiunii Teo Show în care a povestit cum se înțelege cu mama ei.

„Mama mi-a dat multe sfaturi. Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul acesta. Nu mă las influențată de alte persoane. Sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama, acum. Nu am foarte multe probleme pe care le discut pentru că, de obicei, mă descurc singură. Și nu e vorba că mă abțin din a vorbi cu mama. Doar că îmi place să văd și cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru chestia asta', a declarat Ana Violeta în toamna anului 2021 în emisiunea Teo Show.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete