Violeta, fiica Andreei Marin: „Sunt destul de apropiată de mama, acum”

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a fost ținută ținută mult timp departe de privirile celor dornici să afle cum este ea. De curând, Violeta a dat un interviu în care a povestit despre relația cu mama ei.

În cadrul unui eveniment organizat de Andreea Marin, Violeta a avut parte de o rară apariție publică și de un și mai rar interviu. Devenită de curând imaginea unui brand de bijuterii în România, Andreea Marin a găsit și cadoul perfect pentru fiica ei: un colier special, cu stocare digitală. Andreea Marin s-a înregistrat transmițându-i fiicei sale că „Nu ești niciodată singură, draga mea. Te iubesc, te veghez și te însoțesc în călătoria ta. Sunt cu tine'.

În ceea ce o privește pe Violeta, aceasta a cucerit în cadrul interviului acordat emisiunii Teo Show, de la Kanal D, prin șarm și o siguranță de sine moștenită de la părinții ei.

Violeta Bănică: „Nu fac chestii doar pentru că fac ceilalți'

„Mă respect și nu aș face chestii care să-mi strice imaginea doar ca să fac ceva nou. Nu sunt genul de persoană care să facă chestii doar pentru că fac ceilalți.

Mama mi-a dat multe sfaturi. Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul acesta. Nu mă las influențată de alte persoane. Sunt mai mult un lider decât un follower.'

 

Violeta MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

 

Cât despre relația cu Andreea Marin, Violeta a mărturisit: „Sunt destul de apropiată de mama, acum. Nu am foarte multe probleme pe care le discut pentru că, de obicei, mă descurc singură. Și nu e vorba că mă abțin din a vorbi cu mama. Doar că îmi place să văd și cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru chestia asta.' Iar mesajul pe care fiica Andreei Marin i l-ar transmite mamei a fost „să continue această muncă, să-mi mai facă cadouri, pentru că-mi plac tare mult, și că sunt tare mândră de ea'.

În ceea ce o privește pe Andreea Marin – mama, aceasta declara acum ceva timp, pentru revista Ok, faptul că:

„Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îți dau replici mature la care nu te aștepți sau acționează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de … drepturi contractuale și l-a găsit, la Harvard!', a povestit vedeta.

Citește și: Adela Pârvu și-a cunoscut actualul soț online

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete