Un artist de origine română a semnat cu Sony Music: Radhu colaborează deja cu staruri internaționale

Radhu, românul care și-a început cariera internațională în Mexic, a mai bifat un succes. Tânărul face pași importanți în cariera internațională: tocmai a semnat cu Sony Music!

În Mexic, Radhu a colaborat cu producătorii Thaliei, dar a și cântat cu celebra Laura Zapata, ce l-a introdus în trustul “Televisa”. După ce a semnat un contract cu “Magenta discos” în Argentina, artistul latino, de origine română, a intrat în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma!

Acum, iată bifează o nouă reușită în cariera sa muzicală. După promovarea în Latin Billboard, producătorii de la Sony au văzut videoclipul piesei “Dolor de luna“. Le-a plăcut și mi-au cerut piese de acest gen, piese de stare, care descrie sentimentele umane într-un fel misterios! Așa viitorul album va fi direct lansat cu Sony Music, piesele fiind lucrate în Argentina, Mexico și Miami!”, spune Radhu.

Artistul român a colaborat cu staruri internaționale de-a lungul timpului, celebra Laura Zapata, sora Thaliei, numarandu-se printre ele.

“Am reușit scot un album în AmericaLatină care mi-a adus mare succes la nivel internațional. Albumul “Radhu – Puro Amor” este lucrat cu producătorii lui Luis Fonsi, dar șiai Gloriei Estefan, precum șicolaborări cu formația numărul 1 de cumbia la nivel mondial, Rafaga', mai spune artistul.

Video Dolor de Luna': https://www.youtube.com/watch?v=HVSw9IWP3bw

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete