Andreea Marin, din nou mamă! Ce a dat-o de gol pe „Zână”?

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

În viața prezentatoarei TV Andreea Marin au loc numeroase schimbări. Pe plan profesional, aceasta s-a reîntors pe micile ecrane, realizând emisiunea „Nu există nu se poate' la Televiziunea Română, dar și pe plan personal se pare că această trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Dacă în trecut, Andreea Marin prezenta emisiunea „Surprize, surprize', emisiune care a schimbat viața multor persoane, acum numele noului proiect ar putea fi o deviză personală. Pentru vedetă nimic nu este imposibil, mai ales că aceasta își dorește un copil, lucru destul de greu de realizat la 46 de ani.

Acum au apărut numeroase zvonuri legate de o posibilă sarcină, mai ales că frumoasa prezentatoare TV și-a schimbat complet ținutele și corpul ei a suferit câteva transformări. Potrivit wowbiz.ro, Andreea Marin a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica sa, Violeta.

Ea nu a fost ușor de recunoscut, mai ales că purta masca de protecție și articole vestimentare altfel față de cele care au consacrat-o. Andreea Marin a renunțat la hainele elegante în favoarea unei ținute sport. Motivele pot fi diverse, începând de la faptul că se afla la cumpărături și voia să fie comodă până la încercarea de a ascunde kilogramele în plus, lucru observat pe micile ecrane din cauza ținutelor care îi scot în evidență noile forme voluptoase.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. o au împreună pe Violeta, în vârstă de 14 ani. Zâna a mărturisit faptul că a luptat mult să rămână însărcinată și a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe fiica ei.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu exclude posibilitatea de a deveni încă o dată mamă.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală', spunea Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete