Andreea Marin a dezvăluit amănunte picante despre relația cu noul iubit: „Vrem să rezistăm împreună”

Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste și este mai fericită ca niciodată pentru că simte că și-a găsit jumătate, după multe încercări grele ale vieții.

Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre asta, dar și despre stilul de viață pe care îl are în ultima perioadă.

Andreea Marin a dezvăluit amănunte picante despre relația cu noul iubit

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', filmată chiar în casa vedetei, Andreea Marin a mărturisit că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei sunt o necesitate.

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit', a mai spus Andreea Marin.

Imagini superbe din locuința Andreei  Marin, dar și povești din trecutul și prezentul vedetei, telespectatorii vor putea urmări duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Marin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Marin a făcut o schimbare radicală de look! A renunțat la părul negru: „Fugim de firele de păr alb, nu-i așa?'

După trei divorțuri, se gândește din nou la căsătorie! „Ești însărcinată?' Andreea Marin a răspuns cu zâmbetul pe buze

Andreea Marin nu se mai ferește să vorbească despre noul iubit: „Există acest om pe care îl iubesc. Mi-aș dori încă un copil'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati