Andreea Bălan: “Abia astăzi mi-am luat fetița în brațe, după două zile de luptă ca să trăiesc” – Prima imagine cu fetița artistei

Prima imagine cu micuta Andreei Balan

Prima imagine cu micuta Andreei Balan

Prima imagine cu bebelușul Andreei Bălan a fost publicată pe contul personal de Facebook, în urmă cu doar câteva minute. Andreea Bălan: Abia astăzi mi-am luat fetița în brațe, după două zile de luptă ca să trăiesc” – Prima imagine cu fetița artistei.

După ce timp de două zile s-a luptat la propriu cu viața, Andreea Bălan a învins moartea.

Aflată pe patul de spital, proaspăta mămică a transmis un mesaj emoționant.

Andreea Bălan: Abia astăzi mi-am luat fetița în brațe, după două zile de luptă ca să trăiesc” – Prima imagine cu fetița artistei

Andreea Bălan a publicat prima imagine cu micuța ei.

“Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
Și mulțumesc din inimă doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost promți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc”, a scris Andreei Bălan pe pagina personală de Facebook.

Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din…

Publicată de Andreea Balan pe Miercuri, 6 martie 2019

 

Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță prin cezariană. Din nefericire,  pe masa de operație, inima i s-a oprit pentru câteva secunde, iar Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator.

Dar s-a luptat pentru viața ei, iar artista și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și fetița ei sa sunt bine.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete