Andreea Marin, criticată că și-a înscris fiica la școală privată. Câți bani plătește pentru studiile Violetei: „Muncesc pentru copilul meu”

Andreea Marin consideră că educația este foarte importantă, astfel că își dorește tot ce este mai bun pentru Violeta. Fiica vedetei învață la o școală privată din București.

Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au înscris fiica la o școală privată din Capitală. Violeta are rezultate foarte bune la învățătură, iar părinții ei sunt foarte mulțumiți de rezultatele pe care le are adolescenta.

Pe una dintre rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a fost criticată că și-a dus fiica la o școală particulară și nu la una de stat. „Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?', i-a scris o doamnă Andreei Marin.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici', a fost replica dată de Andreea Marin.

Înscrierea la școala la care merge Violeta a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci de educație, s-au plătit 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația fiicei lor, potrivit Spynews.

Fiica vedetei învață la o școală privată din București.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Violeta nu va juca în „Liceenii'

Andreea Marin neagă că fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. va juca în „Liceenii’. De asemenea, vedeta susține că Violeta nu are vârsta potrivită pentru o astfel de peliculă și prioritățile sale sunt altele.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum‘, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete