Andreea Marin a publicat mai multe fotografii rare cu fiica ei! Violeta a împlinit 12 ani

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fiica Andreei Marin, Ana Violeta, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Recent, fosta prezentatoarea de televiziune și-a surprins urmăritorii de pe contul personal de Instagram, publicând un colaj de fotografii în care apare Violeta.

Fotografia în GALERIA FOTO!

Andreea Marin a publicat mai multe fotografii rare cu fiica ei! Violeta a împlinit 12 ani

Fiica vedetei a împlinit 12 ani pe 16 decembrie. „12 ani de iubire necondiționată … La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin, în dreptul fotografiei cu fiica ei, Violeta.

În urmă cu ceva timp, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Andreea Marin mărturisea despre fiica ei:

„Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică independența.

Firi care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare.

Dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe”.

„Eu încurajez acest spirit combativ”

„Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață.

Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac.”

Voletei i se spune din când în când și nu, iată de ce: „Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită.

Altele, nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii.

Asta se întâmplă în viață: la un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp”.

Violeta este fiica rezultată din mariajul Andreei Marin cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Cuplul s-a căsătorit în anul 2006 și a divorțat șapte ani mai târziu, în 2013.

După divorț, vedeta de televiziune l-a cunoscut pe Tuncay Öztürk, iar cuplul s-a căsătorit în 2014. Doi ani mai târziu, s-au separat, divorțul finalizându-se în 2017.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia.

În primii doi ani, Andreea și Adrian au avut o relație la distanță, bărbatul locuind în Africa. De curând, cuplul s-a mutat împreună.

„Acum e o vacanță continuă. Trăim împreună și ne construim o viață împreună și e tare frumos.

Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea.

Construim o viață împreună”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Primul mariaj al vedetei TV a fost oficializat în 1995 când avea doar 21 de ani. Povestea de dragoste dintre Andreea și primul ei soț, Cristian Gheorghiță, a durat trei ani.

Foto: Instagram

Citește și: 

3 vedete de la noi care fac atac de panica în avion. Tu cum stai la capitolul fobie de zbor?

Oana Roman, în lenjerie intimă la două zile după ce a anunțat separarea de Marius Elisei. A pozat într-o ipostază îndrăzneață!

Cristina Șișcanu își dorește să revină în televiziune! La castingul cărei emisiuni a participat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete