Andreea Marin a fost luată de Smurd de pe stradă. Problemele pe care le-a avut: „Nu e vreo noutate”

Andreea Marin e una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Apare pe micul ecran de ani de zile, acum deține propria afacere pentru care spune că muncește prea mult, căci a avut chiar și probleme de sănătate.

Andreea Marin muncește foarte mult, are diferite proiecte în desfășurare. Acum, într-o emisiune la DIGI24, ea a povestit cum a fost luată de o ambulanță SMURD de pe stradă.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout.

Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate'. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă', a mai declarat aceasta la TV.

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ce salariu avea Andreea Marin când lucra la TVR 1

Andreea Marin și-a făcut debutul în televiziune la vârsta de 18 ani, la TVR Iași. Prezentatoarea era gazda emisiunii „Țara lui Piticot’, iar din această perioadă are cele mai frumoase amintiri.

Deși era studentă la Informatică și avea alt drum în viață, pentru Andreea Marin, televiziunea a devenit o pasiune care i-a schimbat total viziunea și viața. Recent, vedeta a mărturisit că salariul pe care îl avea la TVR Iași era foarte mic.

„La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit «Lady în Yellow», crezând că e o strategie de imagine, de fapt. Apoi, la «Surprize», aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări. Dar Lazarov mi-a spus: «Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăța cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți». Așa am făcut.

La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp. M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele’, a declarat Andreea Marin pentru Cancan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete