Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de David, lângă bradul de Crăciun. Oare s-au împăcat?

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de David, lângă bradul de Crăciun. Oare s-au împăcat?

Super ipostază surprinsă pe contul de Facebook al Andreei Mantea și preluată de Cristi Mitrea pe contul său de Instagram.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, alături de David, lângă bradul de Crăciun. Sigur că imaginea nu este una tocmai obișnuită pentru cei doi foști iubiți, iar acest lucru aduce după sine întrebarea: „Oare s-au împăcat?'.

Răspunsul este DA! Andreea Mantea și Cristi Mitrea au îngropat securea războiului de dragul lui David. Ei nu mai sunt un cuplu de îndrăgostiți, ei sunt doar părinții micuțului David, și vor să facă tot ce le stă în putință pentru care acesta să fie fericit. Ajunul Crăciunului este un prilej cum nu se poate mai bun, iar împodobirea bradului nu putea fi ratată de cei trei.

‘Yeeeeeyyyy! Am reușit. Am făcut bradul! Acasă!’, a scris Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare. Acest „Acasă' este foarte important pentru vedeta Kanal D despre care știm că locuiește în majoritatea timpului în Istanbul, acolo unde se filmează „Puterea Dragostei', emisiune pe care bruneta o prezintă la Kanal D.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, din care s-a născut David. Cei doi s-au despărțit înainte de venirea pe lume a copilului.

Chiar dacă în primă instanță, Mitrea nu a dorit să recunoască băiețelul, iată că acum nu este numai prezent în creșterea și educarea lui, îi este și centru al Universului.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete