Am aflat cum vor petrecere de Crăciun și Revelion Anca Serea Sînă și Adrian Sînă

Am aflat cum vor petrecere de Crăciun și Revelion Anca Serea Sînă și Adrian Sînă

Familie mare, planuri pe măsură. După un an nu tocmai relaxant pe familia Sînă, planurile de Crăciun și Revelion vin parcă să echilibreze balanța. Abia mutați în casă nouă și cu planuri importante pentru anul viitor, Anca și Adi preferă ca anul acesta să petreacă un Crăciun… casnic.

Pe lângă nevoia pe care o simt, pare-se că aceasta este și dorința copiilor care vor să se bucure din plin de noua casă. „În ultimii ani, am tot plecat de acasă, la Predeal, la prietenii şi naşii noştri, dar acum copiii îşi doresc foarte mult să rămână acasă, fiind şi casă nouă', declară Anca Serea-Sînă pentru OK! Magazine.

„De Crăciun stau acasă, de regulă. Şi nu voi face excepţie nici anul acesta, mai ales că avem o căsuţă nouă şi vrem să ne bucurăm de ea, să facem un brad frumos', confirmă și capul familiei, Adi Sînă.

Doar că, ce să vezi, situațiile comune nu-s tocmai de cursă lungă pentru vestita familie, așa că în prag de Revelion cei 6 copii și 2 adulți iau drumurile țării tocmai până în… Timișoara.

Și, pentru începutul de an, Anca și Adi plănuiesc să-și ducă mezinii într-o vacanță peste graniță, să fie Austria sa Germania: „Pe 30 decembrie, când aterizează Adi din Asia, vom pleca la Timişoara cu toţii, cu maşina. Adi are acolo un concert de Revelion. De acolo plecăm spre Austria şi Germania', continuă să povestească Anca.

În Ajun de Sfântul Nicolae, cei 8 membri ai familiei Sînă s-au mutat în casă nouă. „Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră.

Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii.

Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă’, a declarat Adi Sînă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete