Andreea Mantea, declarații despre căsătorie. „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”. Mai e sau nu într-o relație?

Andreea Mantea e una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Ea revine pe micul ecran la Kanal D, cu emisiunea „Casa iubirii'. Referitor la viața ei amoroasă, vedeta a făcut declarații într-un interviu pentru Click.

O bună perioadă de timp Andreea Mantea și-a ascuns relația. Prezentatoarea și Valeriu Floricel, care lucrează în televiziune, s-au ferit de ochii curioșilor. Cel care a dat-o de gol pe prezentatoare a fost Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei, el a spus public cu cine se iubește vedeta.

Acum puțin timp, s-a zvonit că îndrăgostiții au pus punct poveștii lor de iubire. Întrebată acum de click.ro dacă există un bărbat în viața ei, Andreea Mantea a răspuns: „Bineînțeles că există. David!(n.r. fiul ei)'.

Ulterior, vedeta a făcut declarații despre o posibilă căsătorie. „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni.

Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu “mega” împlinită. Sau “foarte” împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place.', a mai spus ea pentru click.ro.

andreea mantea 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Câți bani a câștigat Andreea Mantea din televiziune

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea a dezvăluit în fața publicului o serie de detalii neștiute din viața ei. Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes.

În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei. Andreea Mantea este pe micul ecran de ani de zile. De-a lungul timpului s-a scris că a câștigat bani grei din televiizune, numai pentru show-ul „Burlăcița’ ea ar fi primit suma de 45.000 de euro, dar și alte zeci de mii de euro pentru alte proiecte de televiziune. Întrebată de Denise Rifai câți bani a câștigat din televiziune, Andreea Mantea a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Așa cum spuneam, puteam să am foarte mulți bani, clar nu m-a dus capul să îi strâng. Am vrut afaceri. Am câștigat foarte mulți, însă nu am știut să-i prețuiesc. N-am știut să am grija să mă feresc de tot felul de capcane, n-am știut să îmi găsesc o contabilă bună.

Am crezut în tot ce zboară, am preferat să ajut extrem de mulți oameni. Pe mine nu mă interesa, am o casă, am căldură, oamenii ăștia nu au căldură, nu au ce să mănânce, lasă că le dau lor. Au fost «n» motive să renunț la banii pe care îi câștigam gândindu-mă că sunt atât de tânără și că am o viață înainte, și că am doua mâini și două picioare, că pot să am orice job și că pot câștiga bani, și că nu e musai să îmi pun bani deoparte. Și mare greșeală am făcut, pentru că încet-încet am ajuns să apelez la credite și chiar dacă am un salariu bun, eu tot aleg să fac un credit și spun și de ce, nu pot să strâng bani. Dacă strâng bani pentru altcineva pot, dacă îi strâng pentru mine, da, nu pot. Da, mă opresc’, a fostul răspunsul oferit de vedetă, relatează Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete