Andreea Mantea revine la TV cu o nouă emisiune. Primele declarații: „Încep un proiect nou”

În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde, odată cu emisiunea „O nouă șansă', ce va fi difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D.

Producția are la bază un format internațional de succes, „Second Chance', realizat în Turcia. Oamenii sunt supuși greșelilor, dar întotdeauna ei se pot ridica deasupra acestora, revenind în viața celor pe care i-au dezamăgit și încercând să repare, prin sinceritate, ceea ce au distrus cândva.

Andreea Mantea dezvăluie prin intermediul emisiunii „O nouă șansă' cât de multe au să-și spună oamenii care, la un moment dat, decid să nu își mai vorbească.

„Sunt fericită să va anunț că din 11 septembrie, de la ora 20.00, voi începe un proiect nou la #KanalD.

Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă', spune Andreea Mantea.

Din 11 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, „O nouă șansă', emisiunea prezentată de Andreea Mantea, le va aduce privitorilor povești emoționante de viață, regăsiri tulburătoare și multă speranță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete