Andreea Mantea a publicat prima imagine cu iubitul ei! „În sfârșit, fericire maximă vă doresc!”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea (33 de ani) este o femeie împlinită. Vedeta TV are o carieră de succes și un fiu absolut adorabil, David, în vârstă de 5 ani.

Surse din preajma prezentatoarei povestesc că Andreea este o fire solitară și rezervată, care nu se deschide cu ușurință în fața nimănui.

Andreea Mantea a publicat prima imagine cu iubitul ei! „În sfârșit, fericire maximă vă doresc!”

De câțiva ani, însă, prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o dezvăluie.

Recent, totuși, vedeta a publicat prima imagine alături de acesta. În fotografie, Andreea și partenerul ei sunt surprinși sărutându-se la apus.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

Cu toate acestea, identitatea bărbatului rămâne încă necunoscută. În comentarii, unii se întrebau dacă nu cumva este vorba despre Victor Slav, în timp ce alții spuneau că este vorba despre un realizator de programe TV numit Vali.

„În sfârșit, fericire maximă vă doresc! / În sfârșit, ne bucurăm pentru sufletul tău! / Doar mie îmi pare a fi Victor Slav? /

Ce poză romantică. Frumos. Să fii fericită. Meriți, ești o persoană minunată. Respect decizia de a nu îl arăta public, dar până la urmă tot vom afla.

Totuși, sunt curioasă cine e. Pui poze rar cu voi și asta stârnește curiozitatea. Nu mai posta că ne faci curioși. Să fiți fericiți! /

Woww 😘🤗 Este un domn care nu dorește viață publică și este mai bine așa decât o viață mediatizată. Cel mai bine. Iubirea schimbă tot 💜”, i-au scris urmăritorii, în secțiunea de comentarii.

Foto: Instagram

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Cum arată ultima cucerire a lui Brad Pitt? Actorul și modelul au fost surprinși la bordul unui jet privat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete