Andreea Esca este într-o formă de zile mari. Cum a reușit vedeta să slăbească?

Vedeta PRO TV-ului, Andreea Esca, arată și se simte foarte bine. De câteva luni, face sport cot la cot cu fiica ei, Alexia Eram.

Cu ocazia lansării celui mai recent număr al revistei Alist Magazine, Andreea Esca s-a afișat într-o formă de zile mari. Purtând un tricou roz, cu mesajul acestei ediții speciale, „Te iubesc', vedeta a arătat că efortul zilelor petrecute la sală a meritat.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro Tv se antrenează, de câteva luni, împreună cu fiica ei, Alexia Eram. Aceasta este cea care o motivează pe vedetă, mai ales că antrenamentele nu sunt din cele mai ușoare. Cele două frecventează o sală de sport cu aparatură ce amintește de antrenamentele din sălile de gimnatiscă.

De altfel, Andreea Esca i-a și scris acum câteva săptămâni un mesaj public sportivei Ana Maria Brînză, alături de o filmare în care făcea un exercițiu la… paralele: „Nu mă las, Ana Maria Brînză! M-ai ambiționat! Și nici nu pot să zic că nu pot de față cu Alexia Eram.'

Andreea Esca: „Un lucru este clar – totul este despre dragoste'

Cu ocazia evenimentului legat de revista pe care o conduce, Andreea Esca a vorbit, emoționant, despre contextului războiului din Ucraina și despre sacrificiile pe care femeile de aici le-au făcut și cotinuă să le facă:

„Până la urmă, și pe vreme de pace, și pe vreme de război, un lucru e clar. Totul este despre dragoste: dragoste de ai noștri, dragoste de semeni, dragoste în general. M-am gândit să dedicăm, într-un fel, acest eveniment, cu dragoste, acelor femei care au avut puterea să plece din țara lor, cu niște copii de mână și cu mame bătrâne, să plece nicăieri doar ca să se salveze, acelor mame care au avut curajul, pur și simplu, să-și pună copiii într-un tren ca să le salveze viața, dându-le drumul să plece oriunde. Acelor femei care au rămas în casa lor, sub pericolul iminent al morții.'

Andreea si AlexiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Afacerea de milioane a Andreei Bănică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete