Afacerea de milioane de euro a Andreei Bănică. La vară e marea deschidere: „E pe faleză, la Eforie Nord”

Andreea Bănică nu e activă numai în muzică, ci și în afaceri. Alături de Lucian Mitrea, soțul ei, vedeta a investit într-un hotel pe litoral, la Eforie Nord. Acesta urmează să fie deschis chiar vara aceasta.

Cântăreața a declarat pentru playtech.ro că ea deținea o casă în Eforie Nord, dar a vândut-o și a investit într-un hotel. „Am vândut acum 4 ani casa noastră de la Eforie. Acum facem un hotel care se va deschide în vară, pe faleză, la Eforie Nord. O să-l subînchiriez. Eu vreau să plec în lume, să-mi iau copiii și să mă plimb', a dezvăluit Andreea Bănică.

Cel care s-a ocupat în mod special de această investiție a fost Lucian Mitrea, soțul vedetei și totodată impresarul ei. Despre hotel, el dezvăluia în 2020: „Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările'.

Hotelul Andreei Bănică de la mare. Foto: click

La vremea respectivă, și Andreea Bănică lăuda afacerea de familie: „Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească.

Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi', povestea artista pentru click.ro acum doi ani de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete