Andreea Berecleanu, eșec în procesul de partaj cu fostul soț: „A trecut prea mult timp”

Andreea Berecleanu s-a retras din televiziune pentru a fi partenera de afaceri a soțului ei actual. Fosta prezentatoare de știri a fost căsătorită multă vreme cu Andrei Zaharescu, însă în 2013 au decis să divorțeze.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu nu au avut o despărțire tocmai ușoară, mai ales că cei doi s-au luptat ani la rând pentru stabilirea pensiei alimentare a copiilor, dar și pentru împărțirea bunurilor.

Acum la 9 ani de la divorț a fost dată sentința, iar magistrații nu au fost deloc îngăduitori cu fosta prezentatoare TV, astfel toate cererile sale au fost respinse, scrie Fanatik.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate', au decis judecătorii, potrivit portalului de justiție.

Andreea Berecleanu a aflat ulterior că procesul s-a încheiat și că nu a ieșit învingătoare. Aceasta a declarat că avocații săi s-au ocupat de formalități și ea nu a mai fost la curent cu ce se întâmplă mai ales că a avut alte priorități.

„Nu știam (că s-a dat sentința, n. red.), probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris. Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații', a declarat Andreea Berecleanu pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete