Andreea Berecleanu, detalii despre relația celor doi copii ai săi: „Diferența aceasta începe să…”

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezențe de la TV. Deși s-a retras din televiziune, aceasta postează des imagini din viața sa pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât se dedică afacerii soțului său medicul estetician, Constantin Stan.

Cei doi sunt în prezent plecați în Franța, iar cei doi copii ai prezentatoarei TV au rămas singuri acasă. Într-o postare pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu a explicat care este relația dintre cei doi frați și cum se descurcă cât timp ea este departe de casă.

„I-am lăsat acasă, au făcut Revelionul cu prietenii lor, încep școală mâine, dar suntem într-o legătură permanentă, noi fiind plecați în Franța.

Sunt mari, se organizează singuri acasă, Eva îi gătește, el spală vasele, le-am spus să fie luna' atunci când ne întoarcem. Joacă Activity și Dixit, se uită la filme, se întâlnesc cu prietenii lor apropiați și petrec timp împreună.

Între Eva și Petru e o diferența de 4 ani, acum însă parcă diferența această începe să se micșoreze. Ea îl acceptă pe el în anturajul ei și nici ea nu se plictisește în anturajul lui. În plus, aproape zilnic, își vizitează bunica și străbunica. Voi, dragi părinți că și noi, cum trăiți adolescență copiilor voștri, mai ales când plecați în vacanță fără ei?', a scris Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

264388961_457618952389765_7498338688900053402_nSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Invitată anul trecut într-un podcast al lui Horia Brenciu, „Lucruri simple', prezentatoare TV a vorbit despre ceea ce încearcă să le transmită celor doi copii ai săi, Eva (20 de ani) și Petru (16 ani). Horia Brenciu a constatat frumusețea fiicei sale, însă vedeta a adăugat câteva detalii.

„Nu despre frumusețe este vorba. În fiecare an, de când s-a mai dezvoltat, îi spun Evei un lucru: nu e suficient! Uite, acum mergem amândouă pe stradă și vezi câte sunt mai frumoase, decât mine la 47 de ani, și decât tine la 20. Multe, în România sunt multe. Este vorba despre altceva. Ok, suntem armonioși, suntem frumoși, suntem exotici. Dar e mai mult decât atât. Este vorba despre ce transmitem, cu totul, nu numai prin vorbit.’

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete