Andreea Bănică, schimbare de look criticată de fani: „Ochii sunt frumoși, dar buzele oribile!”

Andreea Bănică, schimbare de look criticată de fani: „Ochii sunt frumoși, dar buzele oribile!”

În ultima vreme, multe vedete din România au apelat la intervenții chirurgicale estetice și nu ascund acest lucru. Ele sunt mândre și adoră să împărtășească cu fanii lor pe rețelele de scoializare acest fapt.

Persoanele care apelează la astfel de metode de rejuvenare estetică nu vor să perpetueze stigmatul rușinii care poate proveni din obținerea procedurilor estetice și nu văd nici un rost să le păstreze în secret.

Uneori mici intervenții le-au ajutat pe acestea să obțină un loc de muncă sau să le ușureze activitatea sportivă (Simona Halep și-a micșorat sânii și astfel a ajutat-o să obțină performanțe mari în tenis).

În alte cazuri, motivul este pur estetic. Ultima care a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o astfel de intervenție este Andreea Bănică. Acesta a postat o fotografie de unde reiese că și-a mărit buzele și a scris „Nu poți ști niciodată cum arăți în ochii altor oameni.' 👀 .

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară și acestea nu au fost deloc încurajatoare, ba din contră i-au criticat alegerea.

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmări total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!', a fost unul dintre comentarii la postarea sa.

Părerile au fost diverse, aceștia spunând că și-a stricat fața sau că ea are ochii foarte frumoși și este frumoasă fără a-și face intervenții chirurgicale. Unul dintre mesajele a fost, de fapt, un răspuns la ceea ce ea a scris, și anume că oamenii o vor vedea cum vor dori, însă este mai important cum se vede ea.

Într-o altă postare, se pare că Andreea Bănică a apelat temporar la această intervenție, fiind nevoită să o facă pentru o sesiune foto.

„Se zice că atunci când o femeie își schimbă look-ul, urmează să își schimbe viata, corect? 🤪 Nu e cazul meu de data asta, e o schimbare temporară, pentru un shooting. Rămân aceeași pe care o știți!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete