Andreea Bălan: „Trăiesc acum ce n-am trăit când eram mai tânără”

Andreea Bălan recunoaște că viața în afara unei relații stabile, așa cum era obișnuită, îi priește și că savurează momentele petrecute alături de familie și de colegii ei.

În emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi', de la Antena 1, Andreea Bălan a prezentat un moment artistic alături de partenerul ei, Gabriel Coconu, care i-a impresionat pe jurați.

Cunoscută pentru implicarea și dorința de perfecțiune, artista a acceptat colaborarea cu noua emisiune a trustului, astfel că va mai prezenta un moment în cadrul unei emisiuni viitoare. În prezent, Andreea Bălan se împarte între proiectele muzicale, „Te cunosc de undeva', în care este jurat, și emisiunea „Dancing on Ice'.

Invitată la „Xtra Night Show', emisiunea lui Dan Capatos, artista a povestit că a început să iasă și în cluburi cu colegii.

„În cluburi ies sâmbăta după patine, ieșim cu toții de la Dancing on Ice și ne distrăm, schimbăm fusul orar. Ce să zic, trăiesc acum ce n-am trăit când eram mai tânără. Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez. (…) Sunt o fată prea cumpătată, prea serioasă, prea devreme acasă, prea mamă, dar nu înseamnă că nu mă distrez.'

Andreea Bălan: „Eu așa am făcut performanță'

Întrebată cu cine le lasă pe fetițe când lipsește de acasă, aceasta a spus că „mama este îngerul meu păzitor, mama locuiește cu noi și are grijă. Mai merg și la tatăl lor, care are două weekenduri pe lună'.

În plus, Andreea Bălan recunoaște că, de când practică meditația și este interesată de zona aceasta mai spirituală, a devenit mult mai relaxată.

Eu așa am făcut performanță. Dacă nu ești dur cu tine, nu ajungi să faci performanță. Eu am 20 de ani de carieră, nu mai construiesc, doar mențin'.

Andreea Balan si feteleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Meghan Markle se alătură prințului Harry la jocurile Invictus

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete