Relația secretă dintre Paul Rudd și Selena Gomez: „O ador”

Relația dintre Selena Gomez și Paul Rudd este unul dintre cele mai bine păstrate secrete de la Hollywood. În ciuda diferenței de vârstă și a drumurilor diferite în industria de divertisment, cei doi s-au apropiat pentru prima dată în timp ce lucrau împreună la un film în 2016 și au format o prietenie strânsă. De atunci, Paul Rudd și-a exprimat public admirația pentru Selena Gomez de mai multe ori.

În 2016, Paul Rudd și Selena Gomez au jucat în filmul The Fundamentals of Caring. Până în acel moment, amândoi erau nume foarte bine stabilite la Hollywood: Selena era o vedetă Disney cu numeroase filme, emisiuni TV și albume la activ, în timp ce Paul era unul dintre cele mai mari nume de comedie din industrie și își începea drumul promițător în Universul Cinematografic Marvel, jucând în Ant-Man (2015).

Și totuși, în ciuda faptului că se află în industrie de zeci de ani, Rudd a fost complet neștiutor despre faima colegei sale de scenă.

„Sunt atât de departe de realitate. Abia după ce am filmat și am văzut mii de oameni care se întorceau să încerce să o vadă, mi-am dat seama ce fenomen este”, a recunoscut el, scrie Bright Side.

Paul a mai adăugat că a fost impresionat instantaneu de tânăra vedetă.

„Când am văzut-o cum se descurcă cu o asemenea faimă, am fost și mai impresionat de ea. Este extraordinară”.

În timp ce Rudd și Gomez își păstrează prietenia lor în mare parte privată, au existat câteva apariții ale acestora la evenimente caritabile împreună. Cei doi par să fie implicați în Big Slick Kansas City, o organizație de caritate care organizează anual strângeri de fonduri pentru Children’s Mercy Hospital.

Paul și Selena au participat la „Celebrity Bowl” al organizației în 2015. Ani mai târziu, ei s-au reunit pentru un meci de softball al celebrităților pentru aceeași strângere de fonduri. În 2022, cei doi prieteni s-au reîntâlnit din nou pentru a juca împreună în serialul de succes al Selenei, Only Murders in the Building. Gomez a postat o fotografie pe Instagram la începutul anului 2023, dezvăluind că în distribuție se vor alătura Paul Rudd și Meryl Streep.

Nu numai că Rudd a fost încântat să se alăture unei astfel de distribuții extraordinare, dar a profitat încă o dată de această ocazie pentru a o lăuda pe Selena:

„Este cel mai uimitor lucru din care să faci parte și să fii în acea cameră. Selena Gomez este grozavă, și am lucrat cu Selena, este o prietenă foarte bună a mea. O ador”, mai scrie Bright Side.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete