Andreea Bălan, noi detalii despre divorț: „Important pentru mine este să fie fericit”

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Andreea Bălan, noi detalii despre divorț: „Important pentru mine este să fie fericit”

„Actele s-au depus de o lună. Nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare. Apoi se dă un termen.

Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus artista în cadrul emisiunii Showbiz Report, potrivit Spynews, citează Libertatea.

„În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun. Să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva. Sunt invenții.

Noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și, evident că mașina și casa erau de dinainte de relație, deci nu am ce să îi iau.

Mi-a înapoiat și mașina pe care i-am făcut-o cadou, atunci când a rămas fără carnet”, a mai mărturisit Andreea Bălan, potrivit acelorași surse menționate anterior.

Andreea Bălan: „Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui”

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată.

Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. 

În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant. Îmi doresc un părinte model pentru fetele mele. Să fie alături de ele, să le iubească.

Trebuie să fie prezent. Eu îmi doresc să facă parte din viața lor pentru că au nevoie de figura paternă”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Artista preciza în trecut că cea mai grea perioadă a vieții sale nu este această despărțire, ci recuperarea după stopul cardio-respirator suferit.

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Fostul cuplu s-a căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Andreea Bălan și George Burcea, duel în mediul online: „Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete