Andreea Bălan: „Mi-aș dori să se oprească cu insinuările”

În urma acuzațiilor făcute de fostul ei partener, referitoare la starea de sănătate a cățelului familiei, Andreea Bălan reacționează. Aceasta a scris un drept la replică în care prezintă propria versiune.

Zilele trecute, George Burcea a scris un mesaj, însoțit de poze și înregistrări video, în legătură cu starea de sănătate a lui Jack, labradorul familiei. Actorul a transmis faptul că patrupedul are multe răni deschise pe corp și că „așa arată un labrador de persoană publică'. În plus, acesta a povestit că deși a vrut să aibă grijă de cățel, Andreea Balan s-ar fi opus.

Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stăpânei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un Labrador de persoană publică', a scris George Burcea pe paginile sale de socializare.

Andreea Bălan, drept la replică

Ca urmare a acestor mesaje, Andreea Bălan a venit cu dreptul la replică, explicând că, de fapt, Jack se confruntă cu o dermatită.

„De șase luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată, când e sub tratament, nu trebuie să se afle în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani ca el să fie dislocat, deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult', a scris vedeta.

Aceasta a explicat că de regulă astfel de mesaje sunt gestionate în privat și că de multe ori a preferat să păstreze tăcerea în spațiul public pentru că „este tatăl copiilor mei și din acest motiv prefer să existe discreție'.

„Mi-aș dori să se liniștească cu toate insinuările, postările și jignirile publice, cât și în privat, mai ales că nu mai avem nimic de împărțit și custodia copiilor este deja stabilită ca fiind comună. Consider că doi oameni maturi, inteligenți și dornici să păstreze liniștea copiilor lor nu au de ce să ajungă la astfel de discuții, acuzații și preocupări', a concluzionat artista.

Divorțul celor doi s-a încheiat anul acesta, după doi ani de despărțire. În tot acest timp, au existat multe discuții private și publice legate de relația dintre artiști.

Jack-George-Burcea-375×500SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Foto: Facebook

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Burcea Andreei Bălan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete