Ce imagini a postat pe internet Alina Sorescu, după ce s-a aflat de procesul cu Alexandru Ciucu: „O femeie…”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces pentru cele două fetițe pe care le au împreună. Designerul are calitatea de reclamant, iar ea de pârât. Designerul nu a făcut până acum declarații despre divorț, însă ea a surprins cu declarațiile și imaginile postate în mediul online.

alinaaaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

La începutul lunii aprilie, Alexandru Ciucu a depus o cerere la tribunal prin care îi cere soției sale posibilitatea de a-și vedea fetele mai des decât o face. Acest lucru apare în mod public pe portalul instanțelor de judecată.

Se pare că procesul este unul de durată și din moment ce au ajuns la tribunal, despărțirea nu ar fi tocmai amiabilă. În caz contrar, totul s-ar fi încheiat la notar. Pe data de 3 mai a avut loc o primă înfățișare la Judecătoria Buftea, cântăreața nu a fost prezentă.

Alexandru Ciucu s-a prezentat chiar alături de tatălui lui. Aceștia nu au făcut nicio declarație. Alina Sorescu a rupt tăcerea și a confirmat divorțul de soțul ei pe Facebook.

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri.
Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.
Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu.', a scris Alina.

Artista e preocupată de cariera ei, zilnic postează pe Facebook fotografii de la Televiziunea Română, acolo unde lucrează.

Recent, ea a distribuit în mediul online fotografii cu ea de la studioul de înregistrări. Nu a avut un mesaj, însă fanii care o urmăresc i-au trimis mesaje de susținere. Ea le-a mulțumit.

„Ești un om deosebit, emani o energie pozitivă și sunt convinsă ca ești o femeie foarte puternica, în viață să ți amintești mereu xa el a fost soțul Alinei Sorescu, niciodată invers,suntem toți cu inima alături de tine!!! (…)

Alina, ești o artista deosebita ,o mama minunata. In aceste zile se discuta mult despre tine. Sa stii ca oamenii te iubesc, ti-au urmărit cariera. Sa fii puternica. Sa fii o învingătoare! Dumnezeu te iubește! Sa zâmbești în continuare! (…)

Frumusețe desăvârșită și morală fără cusur! O iubesc maxim pe această floare-de-colț a României!', sunt câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Alinei Sorescu, după ce s-a aflat de divorțul și procesul ei cu Alexandru Ciucu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete