Andreea Bălan, eșec în investiții. Ce sumă de bani a pierdut cântăreața?

Andreea Bălan, eșec în investiții. Ce sumă de bani a pierdut cântăreața?

În ultima perioadă, Andreea Bălan a avut numeroase probleme. Pe lângă cele de sănătate și cele din viața de familie, cântăreața a fost nevoită să își anuleze spectacole și evenimente din cauza pandemiei de coronavirus.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, jumătatea fostei trupe Andre a anilor 2000 a pierdut un avans de 90.000 de euro pe care l-a plătit pentru a intra în posesia unui imobil. Proiectul însă nu a fost finalizat niciodată, astfel încât Andreea Bălan și ceilalți viitori proprietari au rămas fără bani, dar și fără imobile.

De mai bine de zece ani, artista și ceilalți pagubiți au încercat să rezolve această situație cerând în instanță posibilitatea de a continua lucrările pe cont propriu. Însă judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea lor acum două săptămâni, motivând că nu este întemeiată. Decizia nu este definitivă.

Pentru a putea continua lucrările, Andreea Bălan și ceilalți păgubiți au nevoie de documente justificative pentru a trece în cartea funciară imobilul, astfel dovedind că sunt proprietari. În caz contrar, aceștia nu au voie să intervină asupra lucrărilor și nici să intre pe proprietatea respectivă.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete