Andreea Antonescu și-a împlinit un mare vis: „Am reușit să împlinesc visul fetiței Andreea”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită, bucurându-se de realizări atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Vedeta a devenit pentru a doua oară mămică, iar recent și-a anunțat fanii de pe Instagram că și-a împlini un mare vis avut încă din copilărie.

Andreea Antonescu a început anul 2023 în forță. Dincolo de bucuria de a fi mamă pentru a doua oară, vedeta a împărtășit cu fanii săi o veste foarte importantă. Aceasta a reușit să devină cetățean american.

„Cu o mare bucurie în suflet vă anunț că am reușit să împlinesc visul fetiței Andreea de la 10 ani, am devenit cetățean american! 🇺🇸', a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu pe Instagram în dreptul unui videoclip realizat în Los Angeles.

Cum a reușit Andreea Antonescu să devină cetățean american?

Andreea Antonescu a fost căsătorită multă vreme cu Traian Spak, tatăl primei sale fetițe. În 2019, artista s-a întors în România împreună cu fiica sa, fostul soț alegând să rămână în America. Acesta din urmă are foarte multe afaceri în Los Angeles, una dintre ele fiind legată de autoturisme.

Potrivit Ambasada SUA în România, „o persoană poate dobândi cetăţenia americană ȋn mai multe moduri, prin naştere ȋn Statele Unite ale Americii, prin naşterea ȋn străinătate din părinţi cu cetăţenie americană, sau la cerere, prin procesul de naturalizare. Pentru fiecare dintre acestea, există o serie de prevederi legale specifice ce trebuiesc ȋndeplinite'.

Se pare că Andreea Antonescu a avut posibilitatea de a deveni cetățean american datorită fostului soț, acesta fiind de foarte mulți ani plecat peste Ocean.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete