Andreea Antonescu, siluetă de fotomodel după ce a născut: „Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni”

Andreea Antonescu și-a recăpătat silueta la mai puțin de o lună după ce a născut a doua fetiță. Vedeta are acum un abdomen perfect plat.

Pe rețelele de socializare, jumătatea trupei Andre a postat fotografii în care apare cu abdomenul la vedere. La cea de-a doua sarcină, vedeta a luat în greutate aproximativ 10 kilograme și a reușit să scape rapid de ele în mai puțin de o lună.

„Și da… mi-am revenit fizic! ✨ Nu contează că am 40 de ani, ca am născut de 3 săptămâni… am reușit să revin la forma inițială, pe lângă faptul că am mai primit de la Dumnezeu încă o minune de fetiță. 🥰
Ai încredere în visurile tale, în tine și în ce îți e menit în această viață, restul sunt detalii.'

Un fan a precizat că această transformare nu este posibilă în cazul tuturor mamelor și că este bine ca Andreea Antonescu să nu le dea iluzii greșite altor femei. „Bravo și foarte bine pentru tine, dar hai să nu promovăm standarde post-naștere care nu pot fi atinse de toată lumea și care pot să agraveze depresia post-natală a unora. Să fim realiști că nu toată lumea revine atât de repede la corpul de dinainte, fie că nu au resurse, fie că nu este posibil. P.S. Fără ură! 🤗'

Andreea Antonescu a fost criticată și din cauza alăptatului, pentru că unele femei și-ar fi dorit ca asta să vorbească mai multe despre hrănirea bebelușului la sân.

„Te-ar fi ajutat alăptatul, dar nu am văzut nicio postare, din păcate. Cam despre asta e maternitatea la 40 de ani. Și despre alăptare pentru că e cea mai bună formă de a-ți reveni și pentru bebelină sursa de hrană primordială', a fost comentariul lăsat de un fan.

Răspunsul Andreei Antonescu nu a întârziat să apară: „Și în afară de pompa pe care o folosesc și pe care am postat-o deja, ce ar fi trebuit să arăt🤔? Copilul la sânul meu gol?'

Cum arată Andreea Antonescu la o lună după ce a născutSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Antonescu a născut pe 19 decembrie o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta mai are un copil din căsnicia cu Traian Spak, pe Sienna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete